2013  
kalebassen-kl6149 Kalebassen in de klassen: Openbare Basisschool Het Galjoen in Den Hoorn
Leerlingen hebben sierkalebassen uit Burkina Faso beschilderd en verkocht voor de aanschaf van materialen voor de school in Tampèlga. Opbrengst: € 170. De kinderen op Het Galjoen zijn o.a. via een powerpointpresentatie van Madame Ouaga uitgebreid geïnformeerd over de leefomstandigheden, het schoolleven van de kinderen en onze projecten in Burkina. 
   
kinderacademie_delft-111 Verkoopmarkt KinderAcademie Delft
De leerlingen van de KinderAcademie Delft hebben de opbrengst van € 300 van zelfgemaakte artikelen geschonken aan Madame Ouaga voor de basisschool in Tampèlga. De KinderAcademie Delft laat jongeren uit groep 8 en de brugklas verschillende toekomstmogelijkheden zien. Tijdens een van de lessen waren de kinderen geïnformeerd over ontwikkelingshulp en de activiteiten van onze stichting.  
   
  Uitgave Madame Ouaga-fotokalender 2013
Madame Ouaga heeft een jaarkalender 2013 met 13 full colourfoto’s uit Burkina Faso uitgegeven; oplage 1500 ex., formaat 30 x 42 cm.verkoopprijs € 15. Diverse bedrijven hebben grote aantallen afgenomen, voorzien van eigen logo. Een uitvoering als bureaukalender is in een oplage van 350 ex. apart besteld als relatiegeschenk. De kalender is op diverse verkooppunten en de eigen website aangeboden. Nagenoeg alle exemplaren zijn verkocht.
   
  Burkina Bronze: verkoopexpositie beelden uit Burkina
Madame Ouaga ontving belangeloos voor de verkoop een collectie van bijna vijftig bronzen beelden en beeldjes, gemaakt door kunstenaars uit Burkina Faso.  Tijdens enkele verkoppexposities zijn bijna alle kunstwerken verkocht. Opbrengst: € 7.910.
   
 2012  
   
  Verkoopexpositie Museumnacht Delft
Tijdens Museumnacht Delft is een verkoopexpositie met foto’s en bronzen beelden uit Burkina Faso ingericht. Opbrengst: € 395. Aan de ruim 200 bezoekers zijn folders over Madame Ouaga uitgereikt.
   
 burkina-poffertjes Poffertjeskraam op Lichtjesavond Delft
Madame Ouaga heeft tijdens de jaarlijkse Lichtjesavond in Delft een poffertjeskraam geplaatst met informatie over de projecten. De porties poffertjes zijn gratis uitgedeeld. Als tegenprestatie kon men geld geven voor de school in Tampèlga. Er waren honderden bezoekers. Opbrengst: € 977.
   
 ambulance-lr-1806 Sponsoractie transportkosten ambulance
Een sponsoractie onder het Delftse bedrijfsleven i.s.m. de krant Delft op Zondag leverde  € 1.250 op als bijdrage in de transportkosten voor de ambulance.
   
 wenskaarten A5.indd Uitgave setje wenskaarten met foto’s uit Burkina Faso
Tegelijkertijd is voor de verkoop een serie van acht dubbele wenskaarten met foto’s uit Burkina Faso uitgegeven, incl. enveloppen en cadeaubox. Dit is een doorlopende actie.
   
burkina-afleveren Inzameling 750 kilo spullen, medische materialen en boeken
Van particulieren en bedrijven zijn 750 kilo spullen ingezameld t.b.v. de bevolking, de school en de medische post in Tampèlga, zoals kleding, waaronder veel baby- en kinderkleren, schoenen, brillen, speelgoed, beddengoed, naaimachines en 840 Franstalige boeken van de Stichting Read to Grow. Het vervoer is aangeboden door een bedrijf dat voor werkzaamheden in Burkina een groot transport heeft verscheept. Later zijn nog 20 dozen medische materialen in de ambulance mee vervoerd.
 
   
 boekvooreenboek ‘Een boek voor een boek’: originele actie Kinderboekenweek Willinkschool Bennebroek
Tijdens de Kinderboekenweek hebben leerlingen van de Willinkschool in Bennebroek extra veel boeken gelezen; per boek is een speciale boekenlegger ingevuld, goed voor
€ 2,50 euro. De opbrengst van € 230 is voor leesboekjes voor de school in Tampèlga. 
   
  Kerstloop Westwoudschool Zoeterwoude
Leerlingen van de Westwoudschool in Zoeterwoude- dorp hebben tijdens hun Kerstloop door het dorp € 125 opgehaald voor spullen voor de school in Tampèlga.
   
   
2011 en eerder..  
   
 burkina-opbrengst-site Benefiet Literaire Salon ‘Brokken voor Burkina’ voor herbouw ingestorte lerarenwoningen
Lezing door auteur Jan Brokken over de periode waarin hij woonde en reisde in o.a. Burkina Faso. Hij deed een warme aanbeveling tot doneren. Uitgebreide presentatie over de werkzaamheden van Madame Ouaga, signeren van boeken door Brokken, verkoopexpositie van kunstwerken Burkina Bronze en foto’s uit Burkina Faso. Er waren 70 bezoekers; netto-opbrengst ruim
6.750.In samenwerking met Boekhandel De Omslag te Delft en diverse sponsors.
   
 kalebassen_01 Kalebassen in de klassen
Kalebassen in de klassen op de Vrije School Widar in Delft. Ons eerste project, in 2008 en 2009 uitgevoerd met een opbrangst van bijna € 1.000.